Tähistame aastapäeva Riisiga

Nonii, pidulikku päeva peab pidulikult tähistama. Alustuseks katsin laua üle pika aja laualinaga ja avasin esimese õlu.

Pikemat aega on kapis seisnud pakk pruuni riisi. Vahelduse mõttes otsustasin täna ka seda süüa. Pott veega pliidile, riis keevasse vette ja edasi oli sellega muretu. Võtsin taaskord kätte märkmiku, keerasin aknalauale kerra, klapid peas mõtlesin rahulikult argielu muredele.

Paarkümmend minutit hiljem, peale teist õlut torkisin potis keevat kotikest riisiga. Oh, valmis! Super! Pann pliidile, õli, sibul, vorst ja puljongikuubik pannile ja riisi kurnama. Riis kurnatud, asusin kõrbevat sibulat segama. Kui pannipealne segu oli meeldivalt küps, lisasin pool supilusikatäit jahu klaasi täiele veele ning kogu möks pannile. 3 minutit ja kaste valmis. Rekord!

Kõrvale siis loomulikult kolmas õlu ja juustuga võileivad. Ilusat aastapäeva!

Kommenteerimine on suletud.

%d bloggers like this: